Optimaal genieten van de mooiste dag van je leven. Samen kijken we creatief en kundig naar jullie mooiste dag!

Joan & naomi

Joan is 30 jaar en woont in Haarlem. Joan maak je blij met gezelligheid. ze zorgt altijd voor een goede sfeer, lekkere hapjes op tafel, spelletjes en kookt graag, met een goed glas wijn erbij. En ja, ze heeft zelf haar kat Vino genoemd. Joan heeft sinds kort een kitten genaamd Luna.  Joan haar grootste droom is om ook ten huwelijk te worden gevraagd door Stefan en te trouwen.

Joan heeft jaren ervaring in de hospitality branche en kan zich goed verplaatsen in andermans behoeftes. Hierdoor probeert Joan altijd een zo passend mogelijk invulling te geven aan jullie wensen op deze bijzonde dag. Daarnaast is Joan ontzettend creatief en heeft ze oog voor detail. Ze zal aan de kleinste dingen denken en ervoor zorgen dat jullie trouwlocatie er prachtig uitziet.

Mijn naam is Naomi. Sinds een aantal maanden woon ik in Alkmaar. Als er iets geregeld moet worden, dan zorg ik ervoor dat het geregeld wordt. Zelf vind ik het heel erg leuk om de meest onmogelijke dingen voor elkaar te krijgen. 

Ik kom uit de productiewereld en heb verschillende tv programma’s geproduceerd waaronder: De TV Kantine, Heel Holland Bakt en Dancing with the Stars. 

Bij JONA Weddings kunnen wij jullie bruiloft regelen zoals jullie het voor je zien. Hoe gaaf is dat wij jullie speciale dag helemaal tot in de puntjes uitwerken! Bij JONA voelt werken dan ook niet als werken. Concepten uitwerken en creatief bezig zijn, de afwisseling, geen bruiloft is hetzelfde. Het constant bezig zijn met mijn passie, dat vind ik het allermooiste. 

Bij JONA Weddings plannen wij jullie bruiloft voor met kwaliteit en aandacht. Een dag zoals jullie hem voor ogen hebben.

Leer ons veder kennen

JONA Weddings vind het belangrijk dat jullie de regie in eigen handen hebben, wij zijn er om samen ideeën te creëren en jullie zorgen te verlichten. Bij een bruiloft plannen komt er vaak meer bij kijken dan jullie in eerste instantie hadden verwacht, en wij kunnen jullie met onze expertise een eind op weg helpen.

Jullie echt leren kennen om jullie bruiloft zo persoonlijk mogelijk te maken. 

Joan met het creative brein en Naomi met het organisatorisch brein. 

Wij hopen jullie snel te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie.