Optimaal genieten van de mooiste dag van je leven. Samen kijken we creatief en kundig naar jullie mooiste dag!

Joan & naomi

Ik ben Joan en ik woon in Haarlem samen met Stefan en onze zoon Foss. Naast weddingplanner ben ik ook sales en account manager bij een event/trouwlocatie. Door mijn werk weet ik goed waar de behoeftes liggen en kan ik creatief meedenken over verschillende tijdsplanningen en wensen. 

Ik probeer altijd een zo passend mogelijk invulling te geven aan jullie  bijzonde dag. Daarnaast ben ik ontzettend creatief en heb ik oog voor detail als het gaat om styling. Ik zal aan de kleinste dingen denken en ervoor zorgen dat jullie trouwlocatie er prachtig uitziet.

Ik ben Naomi en ik woon in Alkmaar samen met Rutger en onze zoon Job. Als er iets geregeld moet worden, dan zorg ik ervoor dat het geregeld wordt. Zelf vind ik het heel erg leuk om de meest onmogelijke dingen voor elkaar te krijgen. 

Ik kom uit de productiewereld en heb verschillende tv programma’s geproduceerd waaronder: De TV Kantine, Heel Holland Bakt en Dancing with the Stars. 

Bij JONA Weddings kunnen wij jullie bruiloft regelen zoals jullie het voor je zien. Hoe gaaf is dat wij jullie speciale dag helemaal tot in de puntjes uitwerken! Bij JONA voelt werken dan ook niet als werken. Concepten uitwerken en creatief bezig zijn, de afwisseling, geen bruiloft is hetzelfde. Het constant bezig zijn met mijn passie, dat vind ik het allermooiste. 

Bij JONA Weddings plannen wij jullie bruiloft voor met kwaliteit en aandacht. Een dag zoals jullie hem voor ogen hebben.

Leer ons veder kennen

WhatsApp Image 2023-12-03 at 07.34.18 (1)

JONA Weddings vind het belangrijk dat jullie de regie in eigen handen hebben, wij zijn er om samen ideeën te creëren en jullie zorgen te verlichten. Bij een bruiloft plannen komt er vaak meer bij kijken dan jullie in eerste instantie hadden verwacht, en wij kunnen jullie met onze expertise een eind op weg helpen.

Jullie echt leren kennen om jullie bruiloft zo persoonlijk mogelijk te maken. 

Joan met het creative brein en Naomi met het organisatorisch brein. 

Wij hopen jullie snel te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie.