Optimaal genieten van de mooiste dag van je leven. Samen kijken we creatief en kundig naar jullie mooiste dag!

Joan & naomi

Joan is 28 jaar en woont in Haarlem. Je maakt Joan blij met gezelligheid: ze zorgt altijd voor een goede sfeer, lekkere hapjes op tafel, spelletjes en kookt graag, met een goed glas wijn erbij. En ja, ze heeft zelf haar kat Vino genoemd. Joan heeft sinds kort een kitten genaamd Luna.  Joan haar grootste droom is om ook ten huwelijk te worden gevraagd door Stefan en te trouwen.

Joan heeft jaren ervaring in de hospitality branche en kan zich goed verplaatsen in andermans behoeftes. Hierdoor probeert Joan altijd een zo passend mogelijk invulling te geven aan jullie wensen op deze bijzonde dag. Daarnaast is Joan ontzettend creatief en heeft ze oog voor detail. Ze zal aan de kleinste dingen denken en ervoor zorgen dat jullie trouwlocatie er prachtig uitziet.

Naomi is 26 jaar en woont in AlkmaarJe maakt haar blij met een goed gesprek, want kletsen doet ze graag! In haar vrije tijd vindt Naomi het leuk om foto’s te maken en bakt regelmatig een lekkere taart. Ohja! en ze is gek op haar kat Pim! 

Naomi houdt van aanpakken en weet echt wat hard werken is. Naomi werkt als producer bij verschillende tv programma’s. Op dit moment is Naomi werkzaam bij het programma De TV Kantine. 

Regelen is dus iets wat ze graag doet. Jouw mooie dag kan je helemaal aan haar toevertrouwen. Zij zorgt voor goeie deals met leveranciers en op de dag zelf zorg ze ervoor dat jullie niks ontbreekt.

Wij zijn twee jonge enthousiaste meiden en zorgen voor 2x zoveel voorpret naar jullie dag toe!

Leer ons veder kennen

JONA weddings

JONA weddings vind het belangrijk dat jullie de regie in eigen handen hebben, wij zijn er om samen ideeën te creëren en jullie zorgen te verlichten. Bij een bruiloft plannen komt er vaak meer bij kijken dan jullie in eerste instantie hadden verwacht, en wij kunnen jullie met onze expertise een eind op weg helpen.

Wij vinden het belangrijk om samen met jullie een goede band op te bouwen. Wij willen aanvoelen als twee vriendinnen die jullie kunnen vertrouwen om jullie meningen met ons te delen.

Verder drinken wij graag samen koffie, wijn of cocktails, eten we vaak samen met onze lieve vriendjes erbij en organiseren we graag leuke dingen samen! Oftewel wij houden heel erg van gezelligheid en mensen om ons heen!

Wij hopen jullie snel te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie.